Thursday, March 7, 2013

Romanii care muncesc in strainatate traiesc mai bine

Romanii care muncesc in strainatate traiesc mai bine

Locurile de munca in strainatate sunt mai sigure si asigura un venit mai mare decat cele de acasa.

Locurile de munca din Romania au fost reduse considerabil atat in domeniul privat cat si in cel public. Majoritatea romanilor aflati in campul muncii sunt convinsi de instabilitatea locurilor de munca existente, si asa putine.

Institutul Inscop a realizat un sondaj de opinii pentru cotidianul “Adevarul” la care au participat peste 1000 de cetateni romani. Conforma acestui sondaj, tinerii cu varsta cuprinsa intre 18 si 34 detin pareri diverse referitor la locurile de munca din Romania si la salariile oferite de angajatori.

Multi dintre acestia prefera un loc de munca stabil chiar daca munca respectiva presupune un salar mai mic, in timp ce unii prefera salarii mari pentru un loc de munca mai putin stabil.

Salariile oferite de angajatorii straini pentru locurile de munca din strainatate sunt cu mult mai mari decat cele din Romania. Romanii care au locuri de munca in strainatate au un nivel de trai mult mai ridicat decat muncitorii romani.

JobsAlert.ro este o platform specializata in cautarea locurilor de munca in strainatate legale, pe baza contractelor de munca.

No comments:

Post a Comment