Friday, May 31, 2013

Muncitorii calificati sunt solicitati la locurile de munca din Germania



In timp ce muncitorii romani care nu mai au locuri de munca in Romania, sunt tot mai interesati sa se angajeze la locurile de munca din strainatate, angajatorii care ofera locuri de munca in Germania solicita muncitori calificati.

Se pare ca in anul 2011, aproximativ 112.000 de muncitori romani si bulgari s-au angajat la locurile de munca din Germania, pe langa cei 100.000 de muncitori calificati imigranti veniti din Polonia, Ungaria si tarile baltice.

Cu toate acestea, muncitorii romani sunt in continuare solicitati la locurile de munca din Germania, unde anual, angajatorii necesita spre angajare aproximativ 200.000 de muncitori calificati la locurile de munca din Germania vacante, conform spuselor directorului Agentiei Federale pentru Munca din Germania, Frank-Jürgen Weise.

Pentru a vizualiza ofertele de locuri de munca in Germania, muncitorii romani sunt invitati pe platforma www.JobsAlert.ro, dedicata cautarii de locuri de munca in strainatate pentru muncitorii romani, care ofera consultanta gratuita.

Thursday, May 30, 2013

Ce salarii ofera angajatorii la locurile de munca din Germania



Cele mai multe locuri de munca cu contract de munca sunt oferite de angajatorii care ofera pentru muncitorii romani, locuri de munca in Germania.

Muncitorii romani care vor sa se angajeze la locurile de munca din strainatate, se pot angaja in diferite domenii de munca la locurile de munca din Germania, unde, pe baza contractului de munca, primesc salarii ce difera, in functie de domeniul de munca.

Cele mai multe locuride munca in Germania, sunt in constructii, in agricultura, industria hoteliera sau restaurante.

Salariile oferite la locurile de munca din Germania, pornesc de la aproximativ 800 de euro pe luna, pentru posturile de ospatari, chelnerite sau pentru muncitorii care ingrijesc alte persoane, si poate anjunge pana la 4.500 de euro pentru muncitorii calificati.

Puteti vizualiza numeroase locuri de munca in Germania, daca vizitati portalul www.JobsAlert.ro, dedicate cautarii de locuri de munca in strainatate pentru muncitorii romani.

Friday, May 24, 2013

Muncitorii romani din domeniul constructiilor pleaca la munca in Germania



Numarul locurilor de munca din Romania in domeniul constructiilor ar putea creste datorita proiectului de eficientizare a energiei, prin programele de calificare a fortei de munca.

Acest proiect ar putea atrage noi investitori, iar muncitorii care se vor califica, vor avea sanse reale de angajare in domeniul constructiilor atat la locurile de munca din strainatate, cat si la locurile de munca din Romania.

In prezent, pe piata muncii, exista numeroase locuri de munca in Germania, in domeniul constructiilor pentru muncitori calificati si muncitori necalificati, in conditii perfect legale.

Platforma www.JobsAlert.ro, specializata in cautarea de locuri de munca in strainatate pentru muncitorii romani, ofera peste 5.000 de oferte de locuri de munca in Germania, cu contract de munca, in diferite domenii de munca.

Thursday, May 16, 2013

Angajatorii straini solicita muncitori romani pentru ocuparea locurilor de munca din Germania



Piata muncii din Romania se afla in atentia angajatorilor straini care solicita muncitori romani in vederea angajarii acestora la locurile de munca din strainatate.

Numarul de locuri de munca in Germania pentru muncitorii romani a crescut in ultima perioada pe piata muncii din Romania, acestea fiind mult mai numeroase decat locurile de munca din Romania.

Se pare ca pe piata muncii sunt locuri de munca in Germania pentru inginerii romani, specializati in mecatronica, electrica sau informatica, iar munca acestora este remunerate lunar cu salarii de pana la 5.000 de euro pe luna.

Muncitorii romani care sunt interesati de locurile de munca din Germania sunt invitati pe platforma www.JobsAlert.ro, specializata in cautarea de locuri de munca in strainatate cu contract de munca.

Wednesday, May 8, 2013

Contractul de munca pentru locurile de munca din Germania



Muncitorii romani care vor sa se angajeze la locurile de munca din strainatate sunt obligati prin lege sa semneze un contract de munca.

In prezent angajatorul numarul unu, care ofera locuri de munca pentru muncitorii romani cu contract de munca sunt angajatorii care ofera locuri de munca in Germania.

La locurile de munca din Germania, muncitorii romani semneaza contracte de munca, ce pot varia in ceea priveste perioada de valabilitate  a contractului, in functie de domeniul de munca in care vor sa munceasca muncitorii romani.

Platforma www.JobsAlert.ro, specializata in cautarea de locuri de munca in strainatate, ofera peste 2.600 de oferte de locuri de munca in Germania pentru muncitorii romani.

Wednesday, May 1, 2013

Tinerii agricultori din Romania vor sa lucreze la standarde europene la fel ca agricultorii din Germania



In prezent, cel mai mare numar de locuri de munca in strainatate pentru muncitorii romani, este ofertat de angajatorii care ofera locuri de munca in Germania. Muncitorii romani care sunt interesati de locurile de munca din agricultura, in Germania, primesc salarii de cel putin 1.000 de euro si muncesc la standarde europene.

In Romania, tinerii agricultori interesati sa creeze noi locuri de munca, unde muncitorii romani vor putea munci la standard europene pot apela la dobandirea de fonduri europene. Se pare ca fondurile europene sunt insuficiente intrucat, din cele 25.000 de cereri, doar 8.500 de tineri agricultori, care s-au instalat in mediul rural au beneficiat de aceste fonduri europene, conform informatiilor oferite de ziaruldeiasi.ro.

Muncitorii romani care cauta locuri de munca in strainatate se pot angaja la locurile de munca din Germania, in agricultura, unde presteaza munca neclaificata pe diferite posturi:

  • personal in fermele de animale

  • personal pentru spatiile verzi, hale si sere

  • personal in domeniul forestier

Numeroase locuri de munca in Germania sunt disponibile pentru muncitorii romani pe platforma www.JobsAlert.ro specializata in cautarea de locuri de munca in strainatate, care ofera consultanta gratuita.