Tuesday, July 16, 2013

In ce tari sunt cautati romanii pentru munca in agricultura

In general, pentru angajare la locuri de munca in agricultura sunt solicitati muncitori necalificati. Muncitorii romani pot presta munca in agricultura, majoritatea preferand sa ocupe locuri de munca in strainatate in agricultura, intrucat munca in strainatate este remunerate cu salarii mult mai mari decat pentru munca prestart la locurile de munca din Romania.

JobsAlert.ro ofera pentru muncitorii romani care cauta locuri de munca in agricultura in strainatate numeroase oportunitati de angajare.

In prezent, peste 7.000 de locuri de munca in Germania sunt disponibile pentru muncitorii romani, atat in agricultura cat si in diferite domenii de munca. De exemplu, romanii necalificati pasionati de natura si flori, pot ocupa locuri de munca in Germania, munca fiind prestata in sere de flori. Salariul lunar poate ajunge pana la 1.700 de eruo pe luna.

Cuplurile de muncitori romani care vor sa plece la munca in strainatate in agricultura, pot castiga pana la 1.000 de euro pe luna, in cadrul unor locuri de munca in Italia, munca ce presupune culesul fructelor si legumelor de sezon.

Un salariu de aproximativ 1.000-1.250 de euro pe luna este oferit pentru muncitorii romani care vor ocupa locuri de munca in Elvetia in agricultura. Munca este prestata in sere de salata, ceapa sau diferite rasaduri. Se asigura de asemenea, masa, cazarea si permisul de munca pentru o perioada de sase luni.


Numeroase oferte de locuri de munca in agricultura in strainatate oferite de agentia JobsAlert pot fi vizualizate pe JobsAlert.ro, datorita numeroaselor colaborari incheiate de agentia JobsAlert cu sute de angajatori si agentii de recrutare.

Friday, July 12, 2013

Anual apar aproximativ 200.000 de locuri de munca in Germania

Numeroase locuri de munca in Germania solicita anual, muncitori calificati din Romania. Muncitorii romani care cauta locuri de munca in strainatate au sanse reale de angajare la locurile de munca din Germania. In fiecare an este necesara forta de munca pentru aproximativ 200.000 de locuri de munca in Germania, potrivit revistei germane Focus.

Desi cetatenii germani, se gandesc ca muncitorii romani si bulgari care vor veni la munca in Germania vor incerca sa profite de beneficiile oferite de sistemul german de asigurari, seful instituiei germane pentru ocuparea fortei de munca, este convins ca acest fapt este doar o alarma falsa si nefondata.


Platforma JobsAlert.ro, dedicata cautarii de locuri de munca in strainatate pentru muncitorii romani ofera peste 5.000 de oferte de locuri de munca in Germania in diferite domenii de munca.

Tuesday, July 2, 2013

Muncitorii romani care pleaca in Germania nu acopera cererea de forta de munca

Potrivit revistei germane Focus, incepand cu ianuarie 2014, cand restrictiile de pe piata muncii din tarile membre ale Uniunii Europene, aproximativ 100.000 – 180.000 de muncitori romani si bulgari se vor angaja la locurile de munca din Germania, dupa cum a declarat seful Agentiei Germane pentru Ocuparea Fortei de Munca, Frank-Jürgen Weise.

Cu toate acestea, se pare ca in fiecare an exista aproximativ 200.000 de locuri de munca in Germania, care necesita muncitori calificati si muncitori necalificati.

“Din 2014 ne asteptam la un flux cuprins intre 100.000 si 180.000 de muncitori romani si bulgari.”, a declarat Frank-Jürgen Weise.

Referitor la un alt subiect controversat, si anume tema muncitorilor imigranti care cauta locuri de munca in Germania si beneficiile oferite de sistemul german de asigurari, seful institutiei a adaugat: “Exista suficiente posibilitati sa se abordeze aceste chestiuni. Temeri similare au aparut in 2011, cand s-au ridicat restrictiile pentru cetateni veniti din Polonia, de exemplu. Si aceste temeri nu s-au confirmat.”


Muncitorii romani care cauta locuri de munca in Germania, sunt invitati pe platforma de recrutare JobsAlert.ro. dedicata cautarii de locuri de munca in strainatate pentru muncitorii romani.